Slider

Service-Eu e твоят бизнес партньор в дигиталния свят на маркетинга

Какво е дигитален маркетинг?

Най-често под дигитален маркетинг се разбира маркетинг, който предава информация за стоки и/или услуги посредством цифрови комуникационни канали като интернет, като основната цел е увеличаване на приходи от онлайн продажби и реализиране на по-големи печалби. Дигиталният маркетинг обхваща услуги както по създаване, разпространение и управление на информация през цифрови комуникационни канал, така и директна интернет реклама.

Service-Eu предлага за своите клиенти и партньори следните услуги от сферата на дигиталния маркетинг:

-Комуникационен канал: социални мрежи Facebook и Instagram;

Услуга:създаване на бизнес профил/страница, създаване и управление на съдържание относно предлагани продукти и  услуги, посредством групи, събития, игри и други инструменти предоставени като възможност от самите социални платформи; Създаване и управление на платени рекламни кампании в социалните мрежи Facebook и Instagram

За повече информация относно услугите в Facebook и Instagram моля кликни тук.

-Комуникационен канал: интернет и търсачката на Google;

Услуга:създаване на бизнес профил в Google Local Business, създаване и управление на съдържание относно предлагани продукти и  услуги;Създаване и управление на платени рекламни кампании чрез платформата Google Ads;

За повече информация относно услугите през търсачката на Google моля кликни тук.

-Комуникационен канал: уеб-базирани електронни пощи;

Услуга: Създаване и управление на рекламни кампании получавани от потенциални клиенти по имейл, или т.н.(email marketing) имейл маркетинг.

За повече информация относно услугата имейл маркетинг моля кликни тук.

-Комуникационен канал: уебсайт и/или електронен магазин, собственост на клиент;

Услуга: Създаване на SEO съдържание за уеб, под формата на статии или реклами или т.н. (copywriting) копирайтинг .

За повече информация относно услугата копирайтинг моля кликни тук.

Кой комуникационен канал е най-добър и как да избера къде да рекламирам?

Еднозначен отговор на тези въпроси няма. Всеки бизнес е специфичен, както и всеки външен пазар се характеризира с негови собствениособености. За постигане на максимално ROI (return of investment) възвръщане на направените инвестиции ние от Service-Eu предлагаме една безплатна консултация за всеки от Вас, нашите клиенти и партньори. При желание от Ваша страна за консултация с наш специалист по дигитален маркетинг моля свържете се с нас чрез нашата контактна форма или ни се обадете на +359877730085 Ако вече сте избрали някоя от нашите услуги и нямате нужда от консултация със специалист моля изпратете ни запитване и ние с радост ще изготвим оферта специално за Вас.

Колко струва дигитална маркетингова кампания и реклама в интернет?

Отговорът на този въпрос е относителен и зависи от редица фактори. Като цяло необходимите средства за дигитални маркетингови кампании и интернет реклама са по-малко отколкото за маркетингови кампани и реклами в комуникационни канали като печетни медии,радио, телевизия и т.н. Поради тенденцията в последните години за все по-голям брой потребители включени в мрежата и нарастване на приходите от онлайн продажби в глобален аспект, все повече големи световни корпорации увеличават на годишна база своите бюджети за онлайн реклама и дигитални маркетингови кампании.

ЗА ВРЪЗКА С НАС !

МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО СЪОБЩЕНИЕ !

Start typing and press Enter to search