Slider

Изработка на уеб сайт

Защо да имам сайт?

Изработката на сайт е първата и задължителна стъпка за всеки бизнес, който иска да бъде представен онлайн. Корпоративният или личният уебсайт е Вашата визитка в интернет пространството. Чрез Вашия уеб сайт, потребителите в мрежата  разбират за  продуктите и услугите които предлагате. В съвременното дигитално общество, онлайн присъствието на всеки сериозен бизнес  е повече от необходимост, а качественият  корпоративен или личен сайт е задължително условие и предпоставка за генериране на приходи и постигане на финансов успех.

Според последни проучвания, границата между  дигиталния свят и действителността ,  все повече се размива и за голяма  част от населението на планетата всичко се случва в интернет пространството. Потребителите  прекарват по-голямата част от своето време в мрежата и пазаруват предимно онлайн. Когато имат нужда от нещо или търсят отговор на даден въпрос , те намират всичко в нета. Резултатът от дадено търсене на потребителите са редица сайтове, отговарящи на зададените от тях в търсачките  критерии.  Качественият уеб сайт създаден от нас, характеризиращ се с отличен уеб дизайн, добра организационна структура,  информативност и лесна употреба привлича вниманието на потребителите  към Вашия бизнес и е необходима  предпоставка за Вашия успех. Изработката на сайт е услуга, която се предлага от много фирми за сайтове.

Етапи на процеса по изработката на сайт

Етапи на процеса

1 Етап –първоначални срещи с клиента и обсъждане на неговите цели и виждания по отношение на бъдещия сайт.

2 Етап-подписване на договор за изработка и уточняване на начина на комуникация между страните.

3 Етап –изграждане на уеб сайт.

4 Етап –поддръжка на сайт

Защо да изберете нас, екипа на Service –eu?

Защото ние работим  качествено, в срок и на разумна цена. С нас комуникацията е лесна. Ние от  Service-eu предлагаме услугата изработка на сайт за всички Вас, нашите клиенти, партньори и приятели,  така че Вие и Вашият бизнес да бъдете по-печеливши, по-успешни и по-щастливи. Създаването на сайт е творчески процес . В него ние заедно участваме. Вие познавате най-добре  своите клиенти, затова участвате със своите идеи, виждания и насоки, а ние с нашите знания и опит ги реализираме.

Колко струва да имам сайт?

Разходите за изработката на сайт започват със закупуването на хостинг  и домейн, като различните доставчици варират в цената на услугата на годишна база. Ако имате затруднение при избора на хостинг провайдер, на хостинг план и домейн, нашите специалисти ще ви помогнат.

Цената за изграждане на уеб сайт варира, според специфичните нужди и изисквания на нашите клиенти относно дизайн и функционалност. Затова за коректна оферта не се колебайте да се свържете с нас чрез нашата контактна форма или да се обадите на тел. +359 8777 300 85 и ние с радост ще изготвим  оферта персонално за Вас.

Последни уеб сайтове

Характеристики на сайтове които предлагаме

-Сайтове с красив, респонсив дизайн, отговарящи на модерните тенденции в уеб дизайна;

-Сайтове  са динамичи, с мобилна версия. Динамичният  уеб сайт се характеризира със собствена база данни, както и самостоятелна  система за администриране на съдържанието.Това дава възможност  Вие сами или  лице от екипа Ви, след проведено  от нас обучение, само  да обновява, коригира и допълва нужната информацията във Вашия сайт. За целта не са нужни специални  познания, защото технологията и начините по администриране на съдържанието на сайта, са максимално опростени. Създаденият административен панел дава възможност за бърза и лесна работата по самия сайт. Адаптивният дизайн позволява съдържанието на уеб сайта да е видимо на всички видове мобилни устройства, без да има загуба на съдържание;

-Сайтове,  изградени чрез най-актуалните версии платформи и системи, първоначално оптимизирани за търсачките в интернет;

-Сайтове, включващи възможност за голям брой менюта, подменюта, бутони, линкове и RSS;

-Сайтове с възможности за качване на филми, слайд шоу на филми и снимки към всяка страница, галерия от снимки, .pdf файлове, качване на различн формати файлове към съдържанието на дадения уеб сайт;

-Сайтове с карта и възможност за търсене по ключови думи в съдържанието на дадения уеб сайт;

-Статистика за посещенията в  даден  уеб сай;.

-Сайтове поддържащи архив на действията на потребителите в сайта;

-Сайтове с вградени спам филтри;

-Сайтове  с възможност за показване на последните новини (с възможност за слайд шоу);

-Сайтове  с контактна форма;

-Сайтове  с форма за регистрация или записване за получаване на електронен бюлетин;

-Сайтове с вградена  карта с адрес на фирмата;

-Сайтове  интегрирани  със социалните мрежи ( Facebook, Twitter, Instagram и  др.);

-Сайтове с възможност за превод на съдържанието на множество езици;

-Безплатно обучение за работа с административния панел на сайта;

-Сайтове, които включват допълнителни специфични модули и характеристики, според специфичните нужди на всеки бизнес.

Поддръжка на сайт

След като Вашия желан уеб сайт е готов, ние  искаме да продължим  да работим с Вас и да се грижим за Вашия успех. Затова предлагаме абонаментна месечна услуга  за  поддръжка на Вашия сайт. Поддръжката на  уеб сайт може включва както техническа  профилактика и обновяване, така и публикувани на информиция подадена от Вас или създадена от нашия екип/ за повече инфо виж копирайтинг/.

За по-доброто  представяне на Вашия сайт в интернет пространството, ние от Service-Еu предлагаме още услугата оптимизиране на сайт, или т.н. SEO – Search Engine Optimization. Какво включва услугата оптимизиране на сайт,  моля вижте тук. Важно е да знаете, че процесът на оптимизация на уеб сайт е най-добре да започне още с неговото изграждане. Изключително важно е писането на текстове за уеб. Затова колкото по-рано на етап изграждане на уеб сайт се свържете с нас и поръчате услугата оптимизация, толкова по-добре е за Вашето представяне и позициониране в интернет.

ЗА ВРЪЗКА С НАС !

МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО СЪОБЩЕНИЕ !

Start typing and press Enter to search