Slider

Копирайтинг (copywriting)

Копирайтинг (copywriting) е услуга, която ние от Service-Eu предлагаме. Качеството на написаното уникално съдържание е от съществено значение за доброто представяне на даден сайт или електронен магазин в интернет пространството. Текстовете за уеб имат своя специфика и е от съществено значение те да бъдат работещи. Професионалният копирайтинг има отношение както към потребителите, потенциални клиенти, така и към по-доброто класиране на даден сайт или електронен магазин в мрежата. Разбирайки важността на качествено написаните текстове,  предлагаме на своите клиенти да създаваме за тях SEO съдържание за уеб, под формата на статии, реклами и др. които ги представят по различен и атрактивен начин.

Колко струва услугата копирайтинг

Цената на тази услуга варира, като за нейното формиране са от значение фактори като език, на който се създава даден текст, дължина на текста и специфика. Също така на цената влияе и факта дали поръчката на услугата е еднократна или е част от абонаментен план.

Защо да изберете нас Service-Eu

Ние предлагаме на нашите клиенти различни типове специфично съдържание,
отговарящо на конкретните им нужди. Видовете текст, който ние създаваме може да бъде класифициран по следния начин:
-Текстове, целящи създаване на доверие на потребителите към даден бранд. По този начин се създава аудитория от верни клиенти, които дългосрочно предпочитат да използват конкретни услуги или продукти.
-Текстове, които са изключително полезни за потребителите, дават отговори на въпроси поставени от тях и решават техни проблеми.
-Текстове които са специфични за дадена гама от продукти. Предоставят информация за предлаганите стоки по атрактивен за потребителя начин.
-Текстове написани под формата на статии, със специфична насоченост по дадена тема. Показват задълбочени познания и професионализъм.
-Текстове създадени след преработка на съществуващи такива, собственост на клиент.

ЗА ВРЪЗКА С НАС !

МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ВАШЕТО СЪОБЩЕНИЕ !

Start typing and press Enter to search